Български Руский язык English

Продажба на нови компютри и лаптопи

Продажба на нови компютри и лаптопи

Продажба на компютри и лаптопи от сервиза с гаранция

Какво продаваме?

Новите компютърни системи се асемблират по желание на клиента, след като е направена покупка на отделните компоненти. Асемблирането се извършва в сервиза на фирмата. Възможно е също като опция асемблиране на компютърна конфигурация с части предварително закупени от клиента от друга фирма.

Лаптопите, които продаваме, за разлика от настолното PC не се асемблират. Допълнително може да бъде инсталирана операционна система и програми по поръчка.

Освен нова компютърна техника сервиза предлага маркови лаптопи, принтери и компютри, внос от Европа и САЩ втора употреба с твърда гаранция от шест месеца.

компютри и лаптопи нови и втора употреба

компютърни компоненти

Асемблиране и продажба на нови компютри и лаптопи

Сервиз за компютри “Изток” се занимава не само с ремонт на компютри и ремонт на лаптопи, но също продава компютри, лаптопи и монитори, както нови, така и употребявани.
Новите компютърни конфигурации се асемблират от компоненти, които поръчваме според желанието на клиента. Компютърните конфигурации се асемблират по предварителна поръчка на клиента, като гаранцията за нова конфигурация е 2 години. Ценообразуването се извършва на базата на едрови цени на отделните компютърни компоненти. Добавят се 40 лв за асемблиране плюс инсталиране на операционна система, заедно с всички необходими програми, настройки, драйвери и оптимизации.
Лаптопи се продават също, като предимството да закупите лаптоп от нас е най-вече в това, че го взимата напълно готов за работа и в завършен вид, с инсталирани всички необходими програми, драйвери и настройки.

Маркова техника втора употреба – реновирани компютри и лаптопи.

Сервиз за компютърна техника “Изток” предлага също така маркови компютри и лаптопи втора употреба. Закупуване на компютър, лаптоп, или монитор втора употреба от нас има следните предимства:

  • 6 месеца твърда гаранция върху хардуера и софтуера инсталиран на компютъра / лаптопа.
  • маркова бизнес техника от най-висок бизнес клас, здрава и надеждна на страхотни цени. Лаптопи втора употреба продаваме само на водещи производители като: IBM, HP, Fujitsu, DELL, Lenovo, Toshiba и някои други.
  • за лаптопи – в сервиза продаваме само и изключително запазена маркова техника, която е внесена директно от европейски държави и САЩ. Този факт гарантира много високо качество и издържливост на компютрите и лаптопите продавани при нас.
  • Операционната система, драйвери и програми се инсталират на високо експертно ниво, което способства да се избегнат неприятности по време на по-продължително ползване на лаптопа / компютъра. По желание на клиента компютри и лаптопи могат да се продадат с предварително инсталиран лицензиран оригинален Windows 7 Home Premium с уникален сериен номер от Microsoft по системата Windows Refurbished.

Сервиз за компютри “Изток” предлага за продажба също така отделни компютърни части и електронни платки и елементи, като например твърди дискове (HDD), рам памети (DDR, DDR2, DDR3) с различен капацитет,  видеокарти NVIDIA QUADRO, захранвания (PSU), дънни платки заедно с процесор P4 3GHz, кутии с и без захранване, кабели, преходници, зарядни за лаптоп, адаптери и други. Компютърните компоненти, които предлагаме биват нови и втора употреба, като употребяваните задължително преминават през щателна проверка за здравина и стабилност в сервиза преди да бъдат предложени на клиента. Цените на втора употреба компютърни части са на половина и дори под половината от цените на едро за същите компоненти.

Поръчки и цени

За поръчки и цени на компютърни конфигурации проверете на телефоните за контакт със сервиза.