Български Руский язык English
0894 700 233 ; Работно време: 10 - 19 ч. computersoft@abv.bg

Контакти

Сервиз за компютри ИЗТОК

Ремонт на лаптопи и компютри „Изток“

Сервиз „Изток“ за ремонт на компютри и ремонт на лаптопи се намира на сравнително възлово и лесно за намиране място в град София. На „Теленор“ точно срещу хотел „Плиска“ завивате в дясно и вървите около 100-150 метра по улица Атанас Далчев. Сервизът е на първия етаж на стара триетажна постойка пред главния вход на Apartment House Iztok. Близо до сервиза се намира също метростанция „Жолио Кюри“.

Как да стигнете до сервиза?

В непосредствена близост до сервиза се намира фризьорския техникум. За да стигнете до сервиза с автомобил най-лесно е да влезете в локалното платно срещу хотел Плиска. Минавате магазин „Била“ или старото име „Кино Изток“. Преминете през пешеходната пътека на спирка х. Плиска и след няколко метра на Теленор завивате в дясно по улица „Атанас Далчев“. Продължавате право напред по улицата и след около 200 метра когато стигнете заведението Модерато отбивате в ляво от към старата сграда на номер 7, точно срещу главния вход на Apartment House Iztok. Сервиза се намира на първия етаж на стара четириетажна къща с двор. Има жълти табелки на входа, по които може да се ориентирате още от улицата. Пеша може да стигнете до сервиза или от спирката срещу хотел „Плиска“, на около 200 метра пеша, или от към метростанция „Жолио Кюри“, откъдето сервиза се намира на не повече от 300 метра. На хотел Плиска спират почти всички автобуси и тролеи на градски транспорт.

За по-добра яснота и нагледност сме направили клипче, което като отправна точка използва спирката срещу хотел „Плиска“ посока Орлов мост – Младост и ще ви доведе до нашия сервиз за компютърна техника и техника втора употреба. На клипчето се вижда отправната точка спирката и локалното на спирка хотел „Плиска“. Продължавате до края на локалното и на Теленор завивате в дясно и продължавате направо около 200 метра. Гледайте отляво. След голяма бяла сграда ще видите стара 3 етажна къща. На входа на къщата има жълта табела с надпис „Сервиз за компютри Изток“. Сервиза е на 1 етаж. Дали ще дойдете с кола, пеша или с градския транспорт във всички случаи клипчето ще ви бъде от помощ. За тези, на които е удобно да дойдат с метро, то като слезете на метростанция „Жолио Кюри“ и продължите по посока хотел Плиска разстоянието до сервиза е не повече от 300 метра. Имайте предвид, че ул. Атанас Далчев е еднопосочна и влизането може да стане по ул. А.П.Чехов от към бул. Жольо Кюри.

За връзка с нас:

Сервиз за компютри „Изток“
кв. „Изток“, ул. „Атанас Далчев“ 7, ет. 1, ап 1.
гр. София, пощенски код 1113

Работно време на сервиза:

Понеделник до петък: от 10:00  до 19:00 часа

Сервиз и услуги:

Диагностика на компютри и лаптопи, сервиз за компютри, лаптопи и монитори, ремонт и поправка на лаптопи, компютри и монитори, софтуерни и програмни услуги, отдалечени компютърни услуги.

Близко разположени до сервиза са следните райони в София град: хотел Плиска,  парк хотел Москва, метростанция Жолио Кюри, квартал Изгрев, кв. Гео Милев, центъра, жк. Яворов, Оборище, Лозенец, Дианабад, Младост.

Срок за изпълнение – В сервиза всички ремонти и услуги се извършват бързо, скоростно, експресно и без забавяне. От един час до 24 часа от постъпване на поръчка техниката е готова.

Дистанционни компютърни услуги и отдалечена помощ през TeamViewer и AnyDesk.

Телефони:

компютърен сервиз изток контакти0894 700 233

E-mail: computersoft@abv.bg
Skype name:  ozzy700

Лице за контакт: IT expert Димитър Георгиев

 


Вижте компютърен сервиз „ИЗТОК“ на по-голяма карта

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение