Български Руский язык English

Сервиз и услуги

Сервиз и услуги. Ремонт на компютри.

Сервиз за компютри „Изток“ ремонтира компютри, поправя лаптопи и монитори, диагностицира проблеми с компютърна техника, а също дистанционен съпорт, чрез отдалечен достъп до проблемния компютър и планирани посещения на адреси в София.
Сервиз и поправка на повредени и счупени компютри, ремонт на лаптопи, сервиз и ремонт на гаснещи монитори, инсталиране и преинсталиране на Windows и Linux, възстановяване на Windows връщане на файлове, инсталиране на системен и приложен софтуер, почистване, профилактика, оптимизиране на компютърни системи условно разделени в следните групи:

Сервиз и ремонт на лаптопи:

Диагностика и преглед на лаптопи е приоритет на нашия сервиз. Специализирали сме в обща хардуерна поддръжка и ремонт за всички марки и модели лаптопи. Основно такива са DELL, ASUS, Acer, HP, Lenovo, Toshiba. Ремонта включва всички възможни дейности от поправка на дънна платка със смяна на елементи до смяна на дефектни компоненти като клавиатура и вентилатор. В нашия сервиз диагностиката на лаптоп е напълно безплатна и влиза в цената на ремонта при извършен такъв. Заплаща се само в случай на отказ от ремонт.

Сервиз и ремонт на компютърна техника:

Сервиза предлага цялостно експертно обслужване включително дейности като хардуерна и софтуерна диагностика, ремонт, почистване, профилактика, сервиз и дистанционни услуги, дистанционна компютърна поддръжка, сервизиране, поправка и ремонт на компютърни системи, преносими компютри, монитори и периферия.

Почистване на лаптопи:

При почистване първо се прави диагностика на състоянието и температурите на работа при различно натоварване. При необходимост от почистване първо се разглобява частично или напълно лаптопа, почиства се от прах, сменя се термопаста при необходимост, прави се също смазване и почистване на вентилатори. Профилактиката против прегряване на лаптопи и компютри е много важна част от нормалната работа на всяка техника. В противен случай компонентите прегряват и спират да работят непоправимо.

Продажба на компютри:

Асемблираме нови PC станции, а също продаваме маркови лаптопи и компютри втора ръка, продаваме също компютърни конфигурации по поръчка, маркови компоненти втора употреба, лаптопи и монитори – нови и втора употреба при съответни гаранции

Отдалечени компютърни услуги:

Всичко става от разстояние през интернет връзка от нашия сервиз към вашия компютър чрез отдалечена администрация, отдалечена компютърна поддръжка, компютърна помощ от разстояние, дистанционни компютърни услуги, дистанционна помощ. Как става? Вие ни се обаждате на 0894 700 233. Уговаряме час за дистанционна сесия. Изтегляте модула за отдалечена помощ и ние влизаме във вашия компютър дистанционно. Няма нищо сложно. Просто позвънете.

Услуги на повикване:

Тези услуги се правят само в случай, че друга форма на сервиз и поддръжка е невъзможна. Посещение се прави само с предварителна резервация по дата и час. Компютърни услуги и сервиз на адрес включват следните дейности: инсталиране, преинсталиране и възстановяване на операционната система при невъзможност да зареди, ремонт на настолна машина в случай, че проблема предполага, че ремонта на адрес е възможен.

Абонаментни услуги:

Компютърна поддръжка еднократна и на абонамент. Включва различни клиенти – фирми, офиси и частни клиенти, отдалечена компютърна поддръжка, компютърни услуги от разстояние, посещения на повикване за София в случай на неотложна нужда от помощ. Спестявате винаги, когато всичко ви е на абонамент.