Български Руский язык English

Промоции

промоция черен петък

Промоции в сервиза. Оферти на сервиз ИЗТОК.

windows10install1hСервиз за компютри и лаптопи „Изток“ периодично подновява своите промоционални предложения и пакетни промоционални оферти към свои клиенти. Промоциите включват продажби на маркови компютри и лаптопи нови и втора употреба от най-висок бизнес клас. Супер професионално: Инсталиране на Windows 10, Windows 7, както и преинсталиране на Windows 10, Windows 8, Windows 7 и Windows XP.

Извършваме чистене и профилактика. Почистване на лаптопи, почистване на компютри със смяна на термопаста, комплексни софтуерни, пакетни промоции, включващи безплатно почистване от прах, безплатно инсталиране на програми и страшно много други супер яки неща.

Екстра промоции за 2020 г! Няма такива отстъпки и цени…

Посрещаме новата 2020 година със страхотно яки промоции:

 • Безплатно почистване от прах към всяко преинсталиране на лаптоп и на настолен компютър
 • Безплатно инсталиране на основен програмен пакет към всяка инсталация на Windows на лаптопи и компютри.
 • Безплатна диагностика на хардуера за всеки компютър и лаптоп оставен за инсталация и преинсталация на Windows – проверка на рам паметта, хард диска, замерване на температурите на процесор и видеокарта.

Експресна работа в сервиза – светкавични услуги за до 90 минути; бързо и светкавично инсталиране, преинсталиране, настройване, почистване, инсталиране на програми и много други.

Безплатно почистване

Безплатно почистване на лаптопи и компютри при всяка инсталация и преинсталация на операционната система.

Промоцията е активна до края на 2020 г. Промоцията включва безплатно почистване на лаптопа и компютъра, който е оставен в сервиза за преинсталация на операционната система Windows и Linux.

Безплатно почистване от вируси за всеки лаптоп и компютър оставен за почистване от прах.

Безплатна профилактика за всеки лаптоп и компютър оставен за почистване със смяна на термопаста.

Промоцията е активна до края на 2020 г. Промоцията включва безплатно почистване на лаптопа и компютъра от вируси и зловреден код за всеки компютър и лаптоп оставен за почистване от прах и замърсявания отвътре.

Безплатни програми и запазване

Безплатно инсталиране на пакет страхотни програми на лаптопи и компютри за всяка инсталация или преинсталация на техника в сервиза.

Безплатно запазване на информация, файлове и данни от стара инсталация при ново инсталиране и преинсталиране на Windows начисто.

Промоцията е в сила до края на януари 2020 г.. Промоцията включва напълно безплатно инсталиране на най-необходимите и задължителни за всеки компютър програми, като скайп, плеъри, флаш плеъри, офис пакет, антивирусна защита на ESET ENDPOINT ANTIVIRUS (това е една от най-надеждните и леки антивирусни програми), адобе ридър, Winrar, Mozilla Firefox, Google Chrome, Malwarebytes, AdwCleaner, KMPlayer, Winamp, PotPlayer кодеци и много други програми.

Към момента има още активни промоции:

 • Почистване на лаптоп без сервизен отвор със смяна на термопаста  – само за 29 лева.
 • Почистване на лаптоп със сервизен отвор и смяна на термо-паста – за 25 лева.
 • Цялостно почистване на PC със смяна на термопасти и смазване на вентилатори – само за 29 лева.
 • Експресно професионално инсталиране и преинсталиране на лаптоп и компютър плюс качване на всички необходими за него програми само за 29 лева.
 • Пакетна промоция цени: прочистване на лаптоп със смяна на термопаста, смазване на вентилатори плюс преинсталиране с Windows 7, или Windows 8 по желание на клиента, заедно с пълен пакет драйвери, програми и настройки за бързодействие в сервиза на цената само на преинсталиране или всичко в едно с 50% отстъпка – 30 лв за един работен ден. Също така извършваме пакетно почистване плюс софтуерна профилактика без преинсталация. Повече за почистването на лаптопи вижте тук

Продажба и разпродажба на компютърна техника.

 • Промоционална разпродажба на настолни компютри втора употреба с до 40% отстъпка в цената с едноядрени AMD и INTEL и двуядрени  процесори на цени съответно от 100 лв. до 280 лв.
 • Продажба на супер здрави маркови компютри и лаптопи втора употреба с марките DELL, Lenovo, IBM, HP, Fujitsu, Fujitsu-Siemens на промоционални цени. Продажба на монитори от 17 до 22 инча на супер изгодни цени. За сведение на незнаещите – това че компютър или лаптоп е втора употреба не означава че не е добър! Техниката е с перфектен външен вид, работещи батерии, много яки и издържливи.
 • Повече информация относно промоциите и инсталация и преинсталация на Windows на компютри и лаптопи може да получите на телефон 0894 700 233. Включваме допълнително всички драйвери, програми като Winrar и Winzip, Adobe Reader, Adobe Flash Player, CCleaner, Teamviewer, Skype, Firefox, Google Chrome, Opera, Winamp, Foobar, Gom, KMPlayer, VLC, Irfan View, Picasa, Office Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Facebook, Skype, Google Talk, Thunderbird, Trillian, iTunes, VLC, KMPlayer, AIMP, Foobar2000, Winamp, Audacity, K-Lite Codecs, Media Player Classic, GOM, Spotify, CCCP, QuickTime, Flash, Java,  Microsoft .NET, Silverlight, Air, Shockwave Player, Paint.NET, Picasa, GIMP, IrfanView, XnView, Office Office 2007, OpenOffice, Reader, SumatraPDF,  Foxit Reader, LibreOffice, PDFCreator, Security Essentials, Avast, AVG Free Antivirus, Malwarebytes,  Ad-Aware,  Spybot,  Avira, SUPERAntiSpyware, uTorrent, eMule, Dropbox, Google Drive, Mozy, SkyDrive, Evernote, Google Earth, Steam, KeePass, Everything, Screen Reader, TeamViewer, ImgBurn, Auslogics Disk Defrag , RealVNC, TeraCopy, CDBurnerXP,  Disc Burner, TrueCrypt, Revo Uninstaller, Hotkey Launcher,  WinDirStat,  Glary Utilities, InfraRecorder,  Classic Start, Win8 Start Menu, 7-Zip,  PeaZip,  WinRAR. Офис пакета и антивирусната програма са по избор, както и много други необходими програми и настройки. Препоръчваме ползването на ESET NOD32 Antivirus за резидентна защита! Намираме и инсталираме също така и на други програми по поръчка. За заявка и въпроси без почивен ден: 0894 700 233

 

Още супер промоции!

Рая за компютрите идва с пакетни и индивидуални промоции и цени за всеки джоб.

 • Инсталиране и преинсталиране на Windows 10 на лаптопи и компютри за един час – само за 20 лева!

 • Почистване на лаптоп от прах отвътре и отвън – само за 29 лв.
 • Инсталиране на Windows 7 без програми – само за 25 лв.
 • Инсталиране на Windows 8 без програми – само за 25 лв.
 • Преинсталиране на Windows 7 без запазване на данни и без инсталиране на програми – само на 25 лв.
 • Преоразмеряване на дялове на твърдия диск без загуба на данни и файлове – само за 10 лв.
 • Възстановяване на Windows със срив в бут сектора – само 25 лв.

 

Активни промо оферти в сервиза за 2020 година.

Внимателно в студа! Зимни промоции:

 • Промоция почистване на лаптоп  – 29 лева. Период на промоцията до края на 2018 г.  *
 • Промоция почистване на лаптоп и преинсталиране на Windows-а – само 30 лева пакета!. **
 • Промоция почистване на лаптоп и премахване на вируси и изкачащи реклами – 30 лева пакета.
 • Промоция инсталиране на Windows по-нова версия и почистване за компютри и лаптопи – 30 лева. ***
 • Промоция преинсталиране на Windows с инсталиране на пакет необходими програми и запазване на всички файлове и данни – 30 лева.

Забележки:

* – Лаптопите трябва да се почистват редовно от прах и замърсявания, които се наслагват отвътре с времето. Ако не се чистят редовно може да изгорят, т.е. чиповете да дефектират и да спрат да работят напълно.

** – Ако лаптопа ви е за преинсталиране може да се възползвате от промоцията за безплатно почистване. Така или иначе на две три години е хубаво да се прави преинсталация и почистване от прах, което важи за всеки лаптоп а също така и за настолните компютри.

*** – Инсталирането на нова версия на Windows включва също така ъпгрейда от Windows 7 и Windows 8.1 до Windows 10, при което се запазват всички файлове и настройки непроменени.