Български Руский язык English

Клиенти

computer service

Сервиз за лаптопи и компютри „Изток“ обслужва фирми, офиси и частни лица от цяла София и региона. Сервиза разполага с възможност за ремонт на всякаква компютърна техника: PC, лаптопи, таблети, принтери, компоненти и други. Осъществяваме постоянна дистанционна поддръжка и отдалечени услуги за поддръжка на компютърната техника. В случай на неотложна необходимост извършваме планирано посещения на адрес. Повечето проблеми намират своето решение в сервиза на фирмата на адрес ул. Атанас Далчев 7. В последно време поддръжката до голяма степен се осъществява от разстояние или дистанционно, посредством Teamviewer и AnyDesk – клиентски системи за дистанционно управление.

Това е една малка част от нашите по-големи клиенти, с които работим от години с успех. Някои от тях са на абонаментна компютърна поддръжка при нас, а с други работим на повикване. При повечето от тези клиенти ние сме изградили цялостно инфраструктурата на офисите: локалната мрежа, компютри, лаптопи, принтери и мултифункционални устройства. Те не сгрешиха, когато ни се довериха за поддръжката на техните компютри, лаптопи, мрежи и техника. Повече за нашите клиенти може да разберете като посетите техните уеб страници, или се свържете с тях. Списъка е много по-дълъг, но за нагледност ще е със седемте най-известни наши клиенти.

Наши клиенти.

 

  • Адвокатско дружество „Саздов и Петров“ – http://splf.eu

 

 

 

 

 

 

 

Също така поддържаме много други адвокатски кантори, аптеки, малки предприятия, счетоводни къщи, офиси, магазини, както и стотици частни клиенти. Ако се съмнявате в нашите възможности като професионалисти в областта на компютрите и ИТ технологиите, или просто желаете да проверите нашата лоялност и коректност, лесно може да се свържете с някой от нашите клиенти и да попитате за нас. Ние сме уверени, че ще останете доволни от разговора, който ще проведете, както и от отговорите, които ще получите.