Български Руский язык English

Абонаментни услуги

Абонаментни компютърни услуги

Абонаментни компютърни услуги

Компютърен сервиз “Изток” предоставя сервиз и еднократни услуги (без абонамент). Също имаме абонаментни компютърни услуги, които извършваме дистанционно. Ремонт и поправка на компютърна техника се извършва само в сервиза на адрес ул. Атанас Далчев 7. Ремонта на настолни компютри се прави за до 24 часа. Ремонта на лаптопи и монитори, таблети и принтери обикновено трае няколко работни дни. Всички хардуерни проблеми като ремонт на компютър, ремонт на лаптоп, ремонт на периферия, ремонт на електронни компоненти и други се извършват единствено и само в сервиза на фирмата. Гаранции по ремонт на компютърна техника също се извършва само в сервиза.  Съществува възможност за отдалечени компютърни услуги и отдалечена компютърна помощ, които са по-удобни и се превърнаха в предпочитана форма на поддръжка. Дистанционно може да бъде направена диагностика на някои от често срещаните хардуерни проблеми. При абонаментната компютърна поддръжка може да се поръча посещение на място, или да се планира отдалечена компютърна поддръжка, посредством така наречения Remotе Support, или отдалечена поддръжка, използвайки модула Quick Support на TeamViewer, който може свободно да изтеглите.

Какво могат да очакват нашите абонати?

Еднократни компютърни услуги без нужда от абонамент

Ако някога ви потрябва бързо да решите проблем с техника и не сте още наш абонант е по-добре да ползвате еднократна компютърна помощ. Тя може да бъде сервизна или дистанционна. Сервизните услуги се извършват бързо за до един работен ден, а дистанционните дори по-бързо. В сервиза предлагаме дори експресни услуги (за до два часа). Обаждате се, сваляте и пускате програмата за дистанционен достъп и вече сме във вашия компютър. Еднократно сервиза разполага с експресни сервизни услуги, които се извършват за до няколко часа. Такса експресна услуга се заплаща плюс 10 лева към редовната цена.

Абонаментни компютърни услуги с предплащане

Какъв е плюса тук? На първо място ви излиза много по-евтино да сте на предплатен абонамент. Заплащате таксата за месеца и вече сте спокойни, че зад гърба си имате компютърни специалисти с опит, които винаги ще бъдат готови да помогнат в случай на нужда и проблем с вашия лаптоп или компютър.

Абонаментите включват посещение на място по план, неограничена отдалечена компютърна помощ от сервизни специалисти, сервизна поддръжка при хардуерни проблеми.

Който и пакет услуги да изберете може да разчитате на компетентна намеса. За контакт на телефоните тук