Български Руский язык English

Видове възстановяване на файлове и данни – логическо и физическо възстановяване.

Логическо възстановяване на данни

Когато става въпрос за възстановяване на файлове, има два основни сценария. Първият от тях се нарича “логично възстановяване” и се отнася за случаи, в които твърдия диск работи нормално, но загуба на данни е настъпила от грешки и промени във файловата система заради зловреден софтуер (“злонамерен софтуер”). Тук е характерно също сценарии на случайно изтриване на файлове, или форматиране на погрешен диск или дял, най-често при опит за преинсталиране на Windows-а. Напоследък голям проблем са криптиращите вируси, които трайно и необратимо съсипват всички файлове и информация на поразените компютърни системи.
В тези ситуации се изпълняват изискванията за възстановяване на информация от твърдия диск и обикновено се възстановяват успешно  всичките данни. Въпреки това, важно е да не се паникьосвате, след като забележете загубата на данни.
В такива случаи трябва незабавно да спрете работата с компютъра/твърдия диск и да свържете с професионален сервиз ,за да увеличите шансовете си за пълното възтановяване.

Физическо възстановяване на данни

Вторият сценарий е наречен “физическо възстановяване” и засяга всички случаи, когато на твърдия диск вече не работи нормално или е спрял напълно да работи.В тези случеи е  абсолютно необходимо  да се свържете с нас за допълнителна информация, така че нашите специалисти за възстановяване  на данни да могат да изследват устройството и ви предоставят пълна оценка на състоянието на твърдия ви диск .

Възстановяване на данни за лаптоп система и преносим компютър

Възстановяване на данни на преносим компютър става по същия начин като пна настолен компютър.Обаче твърдите дискове на лаптопите понасят повече щети от своите настолни братя и сестри,поради честото транспортиране на лаптопа от една точка до друга.
Тъй като лаптопите  носят все повече и повече данни тези дни, можете да загубите многоот данните си , ако твърдия диск на вашия лаптоп спре да работи. Така че в случай на авария и загуба на данни, на първо място останете спокойни. Второ,изключете вашия лаптоп и после ни се обадете,за да обсъдите проблема с един от нашите специалисти по възстановяване на данни на 0894 700 233.

Възстановяване на данните от външен хард диск

Ако имате външен диск, който съдържа всичките ви снимки, музика или медии, вие не искате да загубите цялата тази информация ,когато външния ви хард диск се развали. Щом забележите устройството ви  действа хаотично, губи връзка с  вашия компютър, или дори издава необичайни звуци като скърцане ,ни се обадете незабавно,за да обсъдим следващата стъпка за запазване на пълното запазване на информацията ви.

Възстановяване на файлове криптирани от вирус.

Кошмарът на всеки потребител вече са криптиращите вируси още наречени Ransomeware, сиреч “вирус искащ откуп”. Тези гадинки се промъкват тайно в компютъра с една единствена цел – да унищожат и заключат с неразбиваема парола вашите лични файлове, документи, снимки и изобщо всичко, което евентуално може да ви потрябва. Едва след като криптират всичките ви файлове те извеждат на екрана гръмко съобщение, гласящо примерно: ” Вашите файлове са заключени със сложен алгоритъм и вие трябва да платите откуп, ако искате да си ги върнете обратно”. Ако това се случи и на вас не изпадайте в паника. Сервиз Изток е в състояние да декриптира файловете ви в повечето случаи на криптовирус. Дори на момента да е невъзможно файловете ви да бъдат възстановени напълно, запазете ги, макар и криптирани в бъдещ момент ние ще ги декриптираме. Ключовете за разкриптиране се пазят на тайни сървъри на хакерите. Така че когато ключа излезе на яве декриптирането става възможно.

 

Защо да изберете сервиз „Изток“?

Сблъскването със загуба на данни може да бъде страшно преживяване. Търсенето онлайн за сайт, който предлага възстановяване на данни от твърд диск може да бъде съкрушаващо, а хилядите резултати, които ще се появят едва ли ще ви обнадеждят особено.

Независимо дали имате неработещ, инфектиран с вирус твърд диск, или просто сте изтрили файлове от вашия компютър, сервиз „Изток“,може да ви помогне. Сервиз „Изток“  е специализиран сервиз за възстановяване на изтрита информация от частично или напълно неработещ хард диск, който ви предоставя професионални и бързи резултати на достъпни за вас цени. Декриптиране на заключени от вируси файлове е наш специалитет.