Български Руский язык English

Преинсталация на таблет с Android OS.

Преинсталиране на таблети на андроид и Windows операционна система.

Независимо дали вашия таблет е на  Android, или на Windows той може да бъде преинсталиран. Преинсталирането може да се наложи дори при нов таблет. Причина за това може да бъде бъг в инсталацията, вирус, или просто, ако сте си забравили паролата за вход. Разликата в процеса на преинсталиране на таблет под андоид и на таблет под Windows обаче е много голяма. Самия процес на преинсталиране се извършва по съвсем различен начин в двата случая.

При преинсталация на таблет с андроид на практика се прави ресет на адроида, който се съхранява в паметта на таблета. Важното в случая е да се знае, че всички файлове и настройки трябва да се архивират предварително в акаунт на Google, или като се преточат локално на друг компютър, защото при ресетването всички файлове и настройки изчезват и биват нулирани към фабричното състояние. Най-често снимки, документи, пароли, програми, инсталирани от Google Play Store са нещата, които най-често ни трябват в един таблет. Снимките могат да бъдат архивирани чрез функцията за снимки Auto Backup предлагана от Google Plus. Reset обикновено става с комбинация от функционални клавиши от корпуса на таблета. Желателно е, ако ползвате смартфон на адроид предварително да архивирате всички контакти от телефона си в SD Card или на външен носител, за да не загубите контактите си, които са съхранени в паметта на телефона. Ако не сте сигурни какво се прави е най-добре да потърсите специализиран сервиз. Ако след преинсталацията искаме да възстановим настройките е най-добре да се логнем в същия акаунт на Google който сме ползвали при архивиране на сетинги и файлове. Възстановяване от акаунта става най-бързо и най-лесно, в сравнение с други начини за възстановяване. За целта обаче трябва да сте запомнили добре името на електронната поща и паролата с които се логвате във вашия акаунт на Google.

Преинсталация на таблет под Windows може да стане по два начина. С използване на вградени опции за ресет на таблета към фабрични настройки, ако таблетът разполага с такива възможности. В противен случай преинсталирането най-често трябва да се направи от флаш памет или флашка. За преинсталация на Windows от флашка се говори и пише много. Така че ако не сте наясно може да прочетете повече по въпроса в интернет. Ако не желаете да рискувате и не знаете как предварително да съхраните важните файлове и данни от таблета си е по-добре да потърсите специализиран сервиз.

В нашия сервиз извършваме всякакви услуги по преинсталиране на таблети под андоид и Windows, възстановяване на данни, прехвърляне на данни, архивиране и разархивиране на данни. За контакт с нас изберете номер 0894 700 233