Български Руский язык English

Инсталиране на програми на таблет с Android и Windows.

Инсталиране на програми под Android OS

В предишна статия писахме за преинсталиране на таблет с Андроид операционна система. Сега към услугите, които предлага сервиза мога да добавя и инсталиране на програми на таблет с Андроид. В общи линии инсталирането на програми на таблет не е нещо особено трудно. Инсталацията става от Google Play Store, който е инсталиран на всеки таблет с Android. Важното е да знаете, че за да може да инсталирате програми от там първо трябва да си направите акаунт в Google. Ако пък вече имате поща в GMail, или акаунт в Google Plus, може да ги използвате, за да се логнете в системата. При таблетите проблема с инсталирането на софтуер не е в сложността на инсталиране, а по-скоро в избора на правилните програми. Ще забележите, че когато влезете в Google Play там е пълно с какви ли не програми и игри.Ако започнете да инсталирате наред голяма част от тях само ще запълнят бързо паметта на таблета и той ще се задръсти. В резултат таблета ще започне да работи бавно, а дори може и съвсем да зацикли. За да не се получава така е добре да правите инсталирането на програми избирателно. Ако не сте сигурни какво трябва да се инсталира е по хубаво да прибегнете към услугите на сервиз, специализиран в преинсталиране на андроид и в инсталиране и настройване на програми под Андроид.

Вируси и ограничени ресурси.

Инсталиране на програми на таблет с AndroidПовечето таблети от по-нисък клас обикновена разполагат с много ограничени ресурси на вътрешната памет. Същото се отнася за рам паметта и външната памет на SD картата, ако изобщо има такава. Ето защо те лесно могат да се препълнят и да започнат да работят бавно. Не прекалявайте с инсталирането на програми. Вирусите при Андроид ОС са рядкост, но не са изключени също. Внимавайте също така с игрите. Не всички игри ще работят добре на вашия таблет. Проверявайте предварително системните изисквания на играта, която сте харесали дали отговаря на параметрите на вашия таблет.

Освен че всеки таблет с Android има нужда от инсталиране на програми, за да работи пълноценно, също така той трябва да се настрои според вашите изисквания. Например важно е да има българска клавиатурна подредба, програма за почистване и оптимизиране, софтуер за пестене на батерията, антивирусен софтуер, програма за отваряне на документи, настройка на електронна поща и много други. Ще се удивите колко много приложения има налични в Магазина на Гугъл. За да бъде всичко както трябва най-добре се доверете на специализиран сервиз. Важно е предварително да сте наясно какво точно ще ви трябва и за какви цели ще ползвате таблета.

Инсталиране на програми под Windows OS

инсталиране на програми под WindowsПрограмите под Windows се изтеглят и инсталират обикновено от сайта на производителя. Голяма част от тях са безплатни, но има и платени професионални програми. Устройства с MS Windows са компютри, лаптопи и таблети, проектирани за работа в среда на Windows OS. Новия Windows 10 унифицира повечето от тях. Характерно за Windows е необходимостта от първоначално инсталиране на основен пакет програми, повечето от които безплатни без които работата на системата е непълна. Такива са например антивирусна, Adobe Acrobat Reader, WinRar, Adobe Flash, Codec Pack, Firefox, Google Chrome. По желание на ползващия може да се добавят програми като SKYPE, Viber, utorrent, програми за снимки, плеъри, музикални и други.

Платени програми под Windows са често специализиран софтуер за работа. Такива са Adobe Master Collection, CorelDraw, Autocad, 3DsMax, ScatchUp и много други.

За професионално инсталиране на програми позвънете в сервиза на 0894 700 233