Български Руский язык English
0894 700 233 | 0884 650 714 computersoft@abv.bg

ЗАЯВКА

ЗАЯВКА

Заявка за ремонт на компютри и компютърна техника.

 

В сервиз ИЗТОК приемаме всякакви заявки за диагностика и ремонт на компютри, лаптопи, монитори и друга компютърна техника.

Формата за контакти Ви дава възможност да отправите вашите въпроси към наш сервизен специалист. Той ще прецени проблема и да ви даде отговор на всички интересуващи ви въпроси относно ремонт, поправка, сервиз и услуги на техника.

Често задавани въпроси и отговори към тях може да видите по-долу:

За колко време се извършва ремонт на лаптоп в сервиза?

Обикновено ремонта и диагностиката на настолни компютри отнема от няколко часа до 24 часа. За дейности като смяна на клавиатура, смяна на вентилатор, смяна на хард диск, рам, двд и други модули ремонта се прави за до 24 часа. Диагностиката и ремонта на лаптопи и монитори може да продължи до пет работни дни, в зависимост от факторите натовареност към момента на приемане за ремонт в сервиза и сложност на ремонта. Времето за доставка на компоненти и части за лаптопи също има значение. Възможно е да се наложи да се чака за поръчка на части и електронни компоненти.

Може ли да се направи инсталация на операционна система или преинсталация на ОС и за колко време става тя?

Инсталиране и преинсталиране на лаптопи, компютри, таблети и смартфони става бързо – обикновено още в рамките на работния ден. Ако имате спешна нужда от инсталация или преинсталация то услугата може да се извърши дори в рамките на до два часа от приемане в сервиза.Услугата бързо инсталиране и преинсталиране се таксува като експресна поръчка. Тя става моментално за час и половина до два часа, което на практика е равно на технологичното време, необходимо за инсталирането на компютър.

Профилактика и почистване на лаптопи и компютри – колко струва и за колко време става?

Почистване на настолен компютър със смяна на термопаста е 20 лева и става за до два часа. Цената за почистване на лаптоп е 30 лева за цялостно почистване със смяна на пастите и смазване на вентилаторите, зачистване от вируси и зловреден софтуер, оптимизиране за бързина и софтуерна профилактика. Времетраенето на процедурите е от 2 до 24 часа след постъпване на лаптопа в сервиза.

Какви са най-честите проблеми с техниката?

Такива са диагностика на проблеми с твърд диск, рам памет, дънна платка и в частност видеокарта, разбити букси за захранване, повредени лентови кабели и матрици на десплеи, счупени матрици, дефектирали следствие удар или заливане клавиатури и други компоненти.

Какви са най-често срещаните компютърни и софтуерни услуги в сервиза?

Това са инсталиране и преинсталиране на операционна система, инсталация на Windows и програми, почистване, профилактика, оптимизиране за бързодействие на системата, инсталиране на драйвери, игри и програми, разрешаване на специфични проблеми със софтуера.

За удобство, при поръчки и заявки може да ползвате формата за контакт по-долу.

Запитване за компютър, лаптоп, монитор – нов, или втора употреба, запитване за компютърни компоненти, заявка за сервизно обслужване, и дори да изпратите заявка за повикване на адрес за ремонт на компютър, ремонт на лаптоп, или други хардуерни и софтуерни сервиз и услуги моля попълнете формата по-долу:

Трите имена (задължително)

Точен адрес в София

Вашият Email (по желание)

Телефонен номер за обратна връзка

Описание на проблема

Желан час и дата за посещение

Приемат се и сервизни поръчки за промоции и по промоционалните пакети!

Ако желаете може да се свържете и директно с нас позвънете на 0894 700 233

*В случай, че държите на посещение на адрес в София, то попълнения адрес трябва да бъде пълен и да включва задължително вход, етаж и апартамент, както и звънец за входната врата. Имайте предвид, че минималната такса за услуга на адрес за повикване и работа е 40 лева. При необходимост от по-продължителен престой надвишаващ един час се заплаща допълнително по 15 лева на час.

сервиз компютри