Български Руский язык English

ОТДАЛЕЧЕНА ПОМОЩ

ОТДАЛЕЧЕНА ПОМОЩ

Отдалечена компютърна помощ и дистанционна поддръжка

Отдалечен достъп до компютър

remote_computer_service_and_support

QUICK REMOTE SUPPORT

Сервиз „Изток“ предлага нов, модерен и много удобен за нас и за Вас начин на отдалечен достъп до вашия лаптоп и компютър. Сервиза предлага експертна отдалечена компютърна помощ, отдалечени компютърни услуги и отдалечен достъп, или така наречената дистанционна компютърна поддръжка (Remutе Support, Quick Support, Remute Help).
Отдалечената компютърна помощ и поддръжка от разстояние чрез отдалечен достъп е възможна само при наличие едновременно на две важни условия. Вашия компютър да зарежда Windows и вашия интернет да работи (тоест да имате активна интернет връзка). За тези, които не са наясно какво значи активна интернет връзка пояснявам. Когато може да отваряте страници в интернет от вашия компютър, значи имате интернет).

Windows не зарежда или нямам интернет.

В случай, че Windows се е сринал и не стига до зареждане на десктопа отдалечения достъп е невъзможен.  Също ако стартирането на програмите е блокирано от вируси отдалечения съпорт и отдалечения достъп до вашия компютър става невъзможен. В такъв случай се свържете с наш техник на 0894 700 233, за да обсъдите проблема.

Обикновено ако е невъзможна отдалечената работа на компютъра имате два варианта:

Вариант 1. е да ни донесете компютъра, или лаптопа в сервиза за отстраняване на проблема.

Вариант 2. Запишете си час за посещение на вашия адрес и по-нататъшни инструкции.

Виждам десктопа и имам интернет свързаност

Ако Windows-а Ви зарежда нормално и имате интернет, не е проблем да се възползвате от нашия отдалечен достъп. Ето какво е необходимо да направите, за да ползвате нашата отдалечена компютърна помощ и услуги.

Възползвайте се от отдалечените услуги в четири лесни стъпки.

Първо: свържете с нас по скайп

или пишете на e-mail: computersoft@abv.bg. или позвънете на телефон 0894 700 233 и говорете с наш специалист за инструкции относно отдалечената компютърна помощ, както и за да опишете същността на проблема. Ние ще ви изпратим модула за отдалечен достъп – Remute Support. Ще направим и тестова връзка за да сме сигурни, че системата работи, а и за да се уверите, че всичко е наред.

Второ: цената за отдалечена компютърна услуга е фиксирана на 30 лв.

на компютър/лаптоп за разрешаване на определен проблем. Необходимо е сумата да бъде предварително преведена по банкова сметка или в сервиза. На е-мейл computersoft@abv.bg се изпрати сканирано копие от платежния документ, или се удостовери плащането по друг начин. Друг начин на плащане е в сервиза на фирмата в брой. Ако се познаваме и работим заедно неведнъж заплащането може да стане и в последствие. Ако не се познаваме и сте наш нов клиент заплащането става предварително.

Трето: изтеглете Teamviewer QS.

За да може да се осъществи отдалечена връзка с вашия компютър е необходимо предварително да изтеглите програмата TEAMVIEWER QUICK SUPPORT. Това е един малък по обем „exe“ файл, който би трябвало да се изтегли за не повече от една минута. След като файла е записан на вашия компютър, например на работния плот и с двойно кликване на иконката го стартирайте. След по-малко от минута ще се отвори синия прозорец на TEAMVIEWER QUICK SUPPORT портабъл версия с полета, където са изписани вашия идентификационен номер -ID и парола с цифри. Обадете се на съпорта на 0894 700 233.

Необходимо е да ни предоставите идентификационенния номер и парола за достъп до вашия компютър. Може да ни ги напишете също така на скайп, или да ги изпратите на e-mail : computersoft@abv.bg.  Предоставяйки ID и парола ние получаваме разрешение от ваша страна за извършване на отдалечен достъп до вашия компютър. Така може да започнем работа по отстраняване на проблемите с компютъра, лаптопа, таблета, а защо не и рутера.

Гаранции.

Компютърната помощ от разстояние са напълно гарантирани от сервиза и от фирмата. В случай, че проблема Ви не бъде напълно разрешен, след предприетите мерки на наш служител да се справи дистанционно с проблема, или следствие на възникване на друг проблем, то вие може да ползвате напълно безплатно гаранционните услуги на сервиза. Ето защо е необходимо предварително да ни посочите две имена и точен адрес. Всяка работа от дистанция на ваша машина се гарантира напълно от сервиза на фирмата.

Какви услуги могат да се извършват отдалечено?

Всякакви софтуерни компютърни услуги могат да се извършват отдалечено. Например диагностика на проблеми (хардуерни и софтуерни) с компютър и лаптоп; профилактика на компютри и лаптопи през интернет, почистване на вируси, изчистване на временни файлове. Също възстановяване на информация, инсталиране на програмни продукти, инсталиране на драйвери, разрешаване на софтуерни проблеми и конфликти, диагностика на хардуер. И още поръчково инсталиране на приложни програми, инсталиране на игри по поръчка, почистване на временни файлове, освобождаване на свободно място на диска, кирилизиране, инсталиране на фонетична подредба, разрешаване на всякакви проблеми и конфликти в Windows, инсталиране на периферни устройства като принтери, камери, скенери, рутери, включително настройване на рутер през свързан към него компютър и много други.

Не могат да се извършват отдалечено!

Инсталиране на Windows на компютър без операционна система, ремонт и сервиз на компютри и лаптопи, които имат хардуерен проблем, разблокиране на пароли на заключени компютри и лаптопи, възстановяване на сринат Windows. Тези компютърни услуги, които не могат да се извършат отдалечено се работят сервизно в сервиз „Изток“ на адрес ул. „Атанас Далчев“ 7, ет.1

Не се безпокойте дали ще се справите. Ако има нещо неясно просто се обадете на 0894 700 233, или пишете на SKYPE  ozzy700. За по-подробни напътствия и информация по интересуващите ви въпроси относно отдалечените услуги и отдалечения достъп. За отдалечени компютърни услуги се поема до 3 месеца гаранция, която при необходимост може да се поеме отдалечено, или на адреса на сервиза в София на адрес ул. Атанас Далчев 7 ет 1 ап 1.

Отдалечена компютърна помощ и отдалечени компютърни услуги на експертно ниво; онлайн компютърна помощ, онлайн компютърни услуги, дистанционни услуги – всеки ден на 0894 700 233