Български Руский язык English

Експертно инсталиране на Windows 10 и програми на лаптоп и компютър

Не инсталирайте стари версии на Windows, освен ако нямате основание за това.

С излизането на Windows 10 от Майкрософт заявиха официално, че в близките десет години няма да има друга поредна версия на Windows. Вместо това ще се пускат фиксове и ъпдейти за Windows 10. Освен това от гиганта направиха всичко възможно да пуснат автоматичен ъпгрейд на всеки Windows по стар от 10 с изключение на Windows XP. Нещата стигнаха до там, че при някои клиенти ъпгрейдите тръгваха сами дори без желанието на собствениците. За операционни системи с номера 7, 8, 8.1 и Vista автоматично стартираха обновяване на системата до версия 10. Предвид казаното не е добра идея да инсталирате на компютри и лаптопи версии на Windows по-стари от Windows 10 Version 1607 (Anniversary Update). Това е последната стабилна версия на майкрософтската операционна система. Ако търсите изчистена инсталация е добре да се спрете на Windows 10 Enterprise LTSB версията. Тя освен че е максимално изчистена и олекотена има и удължена поддръжка.

Професионално сервизно инсталиране и преинсталиране на Windows 10

В компютърен сервиз „Изток“ извършваме професионално инсталиране и преинсталиране на Windows 10 на компютри и лаптопи заедно с най-необходимите за вас програми. Ако не се чувствате сигурни за инсталацията е по-добре да потърсите експертна помощ. Напоследък често се налага инсталирането на windows да се прави от флашка. При стартирането на инсталацията от флаш памет има особености, свързани с Bios при новите UEFI системи. Важно e да сте наясно със същността на CSM и GPT файлови системи, защото те са напълно различни и са несъвместими. Особено важно е това когато правите преинсталиране и искате да запазите файловете си. Предварително настройте BIOS за успешна инсталация. Новите UEFI биоси на лаптопи и компютри имат редица особености. За да направите успешна инсталация на Windows е важно да настроите предварително вашия биос: включване или изключване на CSM, Secure Boot и други.

Пакети със софтуер и програми към всяка инсталация на Windows 10

За всеки новоинсталиран Windows е необходимо да се инсталират допълнително драйвери за устройствата, а също и някои основни програми. Такива са например: WinRar за архиви, Adobe Reader и Acrobat за работа с PDF документи, добра антивирусна защита, някои плъгини като Flash и Java, плеъри и други.
Сервиз ИЗТОК предлага светкавично експертно инсталиране и преинсталиране на Windows 10. Към всяка инсталация получавате безплатно пълен набор от професионални програми и софтуер за вашия лаптоп и PC.

За контакт със сервиза позвънете на 0894 700 233 или на 0889 241 565

%d блогъра харесват това: